CONTACT & REVIEWS

Cecile van der Wilden

 

Locatie: Wassenaar, Zuid-Holland

Tel: (+31) 06-30517354

Email: cecilevanderwilden@gmail.com

 

Andere website: www.cecilevanderwilden.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Je kunt whatsappen, bellen, mailen, een bericht sturen via Instagram of Facebook,

of maak simpelweg gebruik van onderstaand formulier!

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Wat zeggen anderen?

"I can't say thank you enough to Cecile van der Wilden. After my very anxious horse threw me twice late last fall I was afraid to even think about riding. Cecile worked with our two horses for a month and gave us "new happy horses" at the end of the time. No more anxious nervous or hot horse for me. Instead I have a happy sweet friend who enjoys being present with me. I'm now able to ride him! That alone is a near miracle. I can highly highly recommend Cecile who I now call The Miracle Worker."

- Shelley

************************************

"Ik had eind december mijn nieuwe paardje Haylo gekocht. Ze was toen nog 4 jaar, nu inmiddels 5. Nog helemaal groen, niks meegedaan. Zelfs haar achterbenen optillen kon niet. Toen ontmoette ik Cecile op onze stal begin januari. Ik wilde graag les en kennis maken met horsemanship. Vanaf toen heeft Cecile mij en Haylo ontzettend goed geholpen. Cecile is eerst begonnen om Haylo te leren haar achterbenen te kunnen geven. Dat was best een klus, maar voor Cecile is niks te veel. Zij is in het begin zelfs steeds extra ervoor gekomen. Verder heeft Cecile mij en Haylo geholpen met Haylo zadelmak te maken en begin van inrijden. Dat met veel grondwerk opgebouwd. Iedere keer als wij weer een stap verder waren dan waren Cecile en ik super blij. Nu zijn Haylo en ik zover dat ik heerlijk op haar kan rijden. En ik heb enorm veel van Cecile geleerd. De lessen waren erg goed en bovendien ook zeker gezellig. De samenwerking met Cecile was erg fijn. Cecile, nogmaals heel erg bedankt voor de goede fijne lessen. Waar ik nu ben met Haylo hebben wij aan jou te danken. Ik ga nu samen met Haylo de dressuur kant op, maar ik vergeet jou lessen zeker niet. Als ik nog met problemen te maken krijg, dan kom ik zeker weer naar jou. Wij gaan jou zeker missen. Bedankt voor alles!"

- Desiree

************************************

"Sinds enkele weken heb ik grondwerklessen met Cecile, kijken en leren over paardentaal. Hoe iets te vragen en het paard in rust te leiden. Wat Cecile je leert is zo leerzaam, helder en leuk voor mijn paard en vooral voor mij. Fantastisch dat ze op mijn pad is gekomen, Ik zie uit naar nog meer lessen."

- Michelle

************************************

 

"Ik heb Cecile pas kort geleden ontmoet en ben onder de indruk van haar kennis, ervaring en prettige persoonlijkheid.

Ze straalt rust, stevigheid en oprecht enthousiasme uit.

Heb nu een paar keer met haar het loswerken in de roundpen geoefend en dat gaat al stukken beter, met minder druk, meer resultaat, meer plezier! Ook als ik alleen met mijn paard oefen! 

Dank je wel ook namens Blossom :)"

- Yvonne

************************************

"Ik heb nu bijna een jaar les van Cecile. Hele rustige & geduldige meid, die heel veel kennis heeft van de paardentaal. Paarden hebben 2 dingen nodig rust en veiligheid. Cecile heeft die skills heel goed onder controle. Daardoor is het heel fijn om met haar te werken. Door haar ben ik ontzettend gegroeid in horsemanship en heb ik echt geleerd in gesprek te gaan met Indian zonder daarbij boos te worden of dat we in gevecht zijn. Ze weet ontzettend goed, hoe je beste fundament kunt opbouwen met je paard zodat je altijd een basis hebt om op terug te vallen!"

- Ruchama

************************************

"Tijdens de training straalt Cecile een enorme rust uit. Ik ervaar haar als een geduldige en ervaren coach die mij op de juiste manier begeleidt bij het trainen van mijn paard (grondwerk, longeren aan dubbele lijn). Zij kijkt naar wat het individu, zowel mijn paard als ik, nodig heeft en leert mij het gedrag van mijn paard beter te observeren. Door de training is het contact tussen mij en mijn paard verdiept en de oefeningen die wij leren vormen de basis waar ik op terug kan vallen in het contact met mijn paard. Door de training sta ik meer in verbinding met mijn paard en met mijzelf en ook in het dagelijks leven heb ik daar profijt van."

- Candice

************************************

"Als een van de eersten mocht ik met Cecile een coaching sessie doen. Ik verheugde mij erop, omdat Cecile al zoveel ervaring heeft en professioneel en ambitieus is. Ook zit ik net in een overgangsperiode waarin coaching zeer welkom is. Zo ging mijn thema over mijn toekomst. Ik kreeg een opdracht om mijn toekomst te definiëren en drempels daar naartoe vast te stellen. Daarna heb ik in de bak met het paard oefeningen gedaan. Aan de hand hiervan hebben we deze ervaring besproken. De kracht van deze coaching is dat je letterlijk in een situatie staat met een dier wat direct teruggeeft wat jij naar het dier uitstraalt. Hierdoor kom je achter dingen die je in eerste instantie niet zou opmerken of zien. Maar het mooie is ook dat de spiegel van het paard je meteen laat leren binnen de sessie. Bij mij heeft dit (onverwacht) een luik geopend naar dingen die ik in de toekomst graag zou willen, maar waar ik nooit eerder over had nagedacht! Ik zou dit voor iedereen aanraden die ergens mee zit, ergens over twijfelt, of gewoon nieuwsgierig is om meer over jezelf te leren!"

- Margo

 

 

!MEDEDELING!

Beste geinteresserde, ik heb besloten even een tijdje afstand te nemen van de paardentraining en lessen, dus ik neem momenteel geen nieuwe klanten aan.

Graag zou ik je willen doorverwijzen naar Ragini Horsecare (www.raginihorsecare.com)

Veel plezier en succes met je paard!

 

Liefs,

Cecile

  "The wider the foundation, the higher you can reach."
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Pyramid Horsemanship. All rights reserved.       info@pyramidhorsemanship.com        KvK: 65057430        Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring