PIRAMIDE VAN HARMONIE

 

Intensief traject bedoeld voor:

  • Zadelmak maken;

  • Probleempaarden die het beste herstart kunnen worden;

  • Mensen die gewoon graag vanaf het begin willen beginnen met hun paard, ook al is hij al zadelmak;

Alles in combinatie met clicker training, persoonlijke ontwikkeling voor de eigenaar en energy healing voor het paard.

WAAR? Bij jouw paard op stal.

 

TIJDSDUUR? Zo lang het duurt... De duur van het traject hangt compleet af van onder andere: het aantal sessies per week, het weer, de beschikbare faciliteiten, de kennis en kunde van paard en eigenaar, de eventuele problemen die het paard heeft en boven alles, de mentale en fysieke staat van het paard. Wat je met het ene paard in een maand kan bereiken, kan bij een ander 2 maanden of langer duren. Juist doordat dit traject intensiever is dan een lesje per week, kun je echt de diepte in duiken die nodig is om het paard en jou als eigenaar naar de top van de piramide te begeleiden. De piramides zijn niet gebouwd in een dag! ;) Je zou het zo kunnen zien dat het paard bij jou op stal in training staat ipv dat je hem ergens naar toe brengt voor training; plus, nu ben je ook veel meer betrokken.

Elke sessie duurt zolang het duurt, we werken op de klok van het paard. Gemiddeld een uur, deels training van het paard, deels training van jou.

 

KOSTEN?* €30,- per sessie (indien per sessie betaald);

                   €275,- voor een 10-lessen pakket (10% korting op het normale tarief); enkel indien vooruit betaald.

Inclusief onbeperkt telefonische begeleiding buiten sessies om en als het traject eenmaal voorbij is.

Wat kan je verwachten eruit te halen?

Een harmonieus partnerschap met een paard dat: in een halster aan een losse teugel in stap-draf-galop gereden kan worden (zonder sporen, zweep, hulpteugels etc), zacht in de hand is, graag samen werkt, zichzelf onder controle kan brengen in spannende situaties, naar jou kijkt als de door hem gekozen leider en jou om begeleiding vraagt, mentaal aanwezig (gefocust) is en allerlei standaard dagelijkse dingen moeiteloos kan (bijv. hoefsmid, dierenarts, trailerladen, opzadelen, 'vangen', afspuiten).

Maar ook persoonlijke ontwikkeling voor jou als eigenaar in zelfreflectie, persoonlijk leiderschap en innerlijke rust. Verder leer je het paard te lezen en te begrijpen, zodat je niet alleen technieken weet toe te passen maar ook kan inschatten wat jouw paard van jou nodig heeft.

Het paard wordt als gelijkwaardige partner behandeld, alles wordt vanuit wederzijds vertrouwen en respect gedaan.

We beginnen bij het begin, dus het is ook niet de bedoeling dat je tussendoor gaat rijden voordat we daar aan toe zijn gekomen in het traject. Het merendeel van de piramide is grondwerk. Als dat allemaal goed gaat, is het doorvertalen naar het zadel nog maar een kleine stap, gezien hij alle antwoorden in principe al kent vanuit het grondwerk.

Dit is een vrij intensief traject, waar je veel uit kan halen als je er ook veel in stopt. Om jou en je paard optimaal te kunnen helpen, vraag ik 100% inzet en vertrouwen. Probeer een tijdsperiode te pakken waarin je weet dat je de tijd hebt en de inzet kan tonen. We blijven ook open communiceren, je mag mij altijd bellen of appen met vragen.

Lees hier meer over mijn filosofie en aanpak.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, waarbij ik jou en jouw paard kom ontmoeten, we de concrete piramide zullen doornemen en ik je het gehele traject tot in detail zal beschrijven! :)

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief reiskosten.

  Reiskosten bedragen 0,20 per km, berekend vanaf 2241SC, Wassenaar; binnen een straal van 10km vrij van reiskosten.

  "The wider the foundation, the higher you can reach."
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 Pyramid Horsemanship. All rights reserved.                      info@pyramidhorsemanship.com                             KvK: 65057430.  Algemene voorwaarden