THE SHOOTING STAR PROJECT

Voor wie is het bedoeld?

Voor meisjes en vrouwen (vanaf 12 jaar) die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen en (meer) innerlijke rust willen vinden. Met persoonlijk leiderschap bedoel ik, simpelgezegd, de leider zijn over je eigen leven; controle nemen over wie jij bent en wilt zijn.

Achterliggende gedachte en missie

Als ik een vallende ster (shooting star) zie voel ik een vredig moment van blijdschap en ‘empowerment’. Men zegt niet voor niets dat het geluk brengt en dat je een wens mag doen. Ik wens dat elk meisje en elke vrouw consistent innerlijke rust en 'empowerment' zou voelen. Er gebeurt veel in het leven dat buiten onze controle om gaat, maar we kunnen WEL controleren hoe wij ermee omgaan en kiezen wie wij daarin willen zijn. Het trainen van probleempaarden, vaak alleen reizen en een hoop zelfreflectie heeft mij geleerd een sterkere leider over mijn eigen leven te zijn. Nu wil ik andere vrouwen hier ook mee helpen. Heb je het gevoel dat je dingen kan loslaten die buiten jouw controle om gebeuren? Heb je het gevoel in controle te zijn over wie jij bent en wie jij wilt zijn? Voel jij je sterk genoeg om Nee te zeggen en je grenzen aan te geven? Maar ook, voel jij dat je waardevol vol bent en er toe doet? En voel je ooit... een moment van innerlijke rust? 

Ik geloof dat ik het tot een paar jaar geleden zelf nooit echt gevoeld had. Toen ik deze innerlijke rust eindelijk voelde, was het alsof de wereld voor mijn neus kon exploderen en het zou mij niks uitmaken, alles was oké, alles was vredig.

 

Er is zo veel drukte om ons heen en zo veel ‘moeten’, alles is toekomstgericht, geld verdienen, carrière maken, aan bepaalde verwachtingen van anderen voldoen etc. Wat als je nou even stil kon staan, oprecht in het hier-en-nu zijn. De wind door de bomen zien bewegen, de vogeltjes horen fluiten, de frisse lucht ruiken, de aarde onder je voeten voelen... alsof de wereld even stil staat. Hoe voel je je dan? Als er meer innerlijke rust in je lichaam en geest komt, stelt je hart zich ook meer open en is er ruimte voor liefde en nieuw inzicht. Je hart mag eindelijk vrijuit spreken, luister ernaar! Het ontwikkelen van zowel persoonlijke leiderschap als innerlijke rust is een krachtige combinatie dat leidt tot meer geluk en 'empowerment'.

Mijn missie met The Shooting Star Project is andere meisjes en vrouwen te helpen deze krachtige combinatie van persoonlijk leiderschap en innerlijke rust te ontwikkelen; hen te helpen de leider over hun eigen leven te worden. You are a star, now go light up the sky!

 

Wat kan je verwachten er uit te halen?

Gezien we met paarden werken is elke workshop uniek, zo kan het paard bij de ene persoon ander gedrag vertonen dan bij de andere persoon. Dit is juist wat het interessant maakt en mooie inzichten met zich mee brengt. De oefeningen in de workshop zijn zodanig ontwikkeld dat deelnemers aan het einde van de workshop naar huis gaan met onder andere:

  • een (groter) gevoel van innerlijke rust en ontspanning

  • meer zelfverzekerdheid

  • de kracht om grenzen te stellen

  • meer doelgerichtheid

  • meer assertiviteit

  • het gevoel je leven meer in eigen handen te hebben in plaats van geleefd te worden

  • meer liefde voor jezelf

  • ... en wat er nog meer persoonsgebonden uitkomt

 

Waar? n.t.b

 

Duur? ca. 1,5 - 2 uur

Kosten? €60,- (incl. BTW)

Wil je graag met z'n 2en komen, misschien als vriendinnen, of moeder/dochter? Dat kan! Kosten zijn dan €100 totaal (€50 pp) en de sessie duurt ongeveer 2 uur.

 

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie, of denk je al "Ik ga er voor!"? Neem dan contact met mij op!

  "The wider the foundation, the higher you can reach."
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Pyramid Horsemanship. All rights reserved.       info@pyramidhorsemanship.com        KvK: 65057430        Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring